Comunicació

La Generalitat vol tancar la televisió de Gandia

L'Ajuntament reitera que li assisteix tot el dret per a garantir al ciutadans la correcta recepció del servei públic de televisió local

L'Ajuntament de Gandia, governat pel PSPV-PSOE, ha decidit mantindre les emissions de Gandia TV en la TDT, malgrat la recepció d'una notificació de la Generalitat Valenciana que reclama el seu tancament. Els serveis tècnics municipals preparen ja una resposta en temps i forma que expose a l'administració autonòmica les raons i els drets que emparen la seua posició.

El consistori vol garantir que els gandians i el veïns de la Safor puguen continuar informant-se a través de la televisió pública.

Tanmateix, el govern local, vol fer palesa la sorpresa davant la celeritat de la Generalitat a fer arribar aquesta comunicació, i espera que “en tots els casos” mantinga aquest zel en la instrucció d'altres expedientes.

L'Ajuntament posa com a exemple la llibertat amb què actua una empresa que interfereix les emissions de Gandia TV mitjançant un senyal pirata,. L'equip de govern desconeix si també aquesta empresa ha rebut una mateixa nota que commine al seu tancament i es pregunta si, pel contrari, hi ha interessos perquè continue emetent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.