Comunicació

Bellreguard encetarà aviat el sistema de comunicació 2.0

El departament de Comunicació i Informàtica de l'Ajuntament de Bellreguard, junt amb l'Agència de Desenvolupament Local, han acudit al I Congrés Universitari sobre xarxes socials “Conunicados2.0”, que ha acollit el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València els dies 25 i 26 d'octubre.

Aquest congrés ha tingut com a objectiu reflexionar sobre les noves perspectives, tant professionals com personals, de la comunicació i de les xarxes socials. Durant les dues jornades en les que s'ha desenvolupat el congrés, s'han abordat temes de rellevant importància com son la cerca de treball, el desenvolupament professional, el màrqueting turístic, la comunicació 2.0 en les Institucions Públiques i l'ús de les xarxes socials.

“Comunica2.0” permetrà a aquest Ajuntament desenvolupar, a través de la experiència dels experts i de les agències de comunicació que hi participen, el seu propi projecte “Bellreguard.net, la web 2.0 al teu abast” i en el que ha estat treballant en els últims mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.