La cuina de Ferran Adrià, protagonista de la setmana de La 2

S'emetran tres documentals realitzats per la productora empordanesa Visual13

TVE va firmar a principi d'any un acord de col·laboració amb Ferran Adrià per a la promoció del Canal Cultura, que actualment s'emet en proves en la TDT. Fruit d'aquest acord és la programació especial que La 2 emet aquesta setmana i que comença amb La historia d'El Bulli (La 2, 22.00h), un documental que s'emetrà en dues entregues, avui i demà, de gairebé una hora i mitja de durada cadascuna, sobre la història del restaurant amb guió i direcció de David Pujol. El format original del documental són vuit capítols que s'emetran al Canal Cultura el 2010. A La historia d'El Bulli es repassa la història del restaurant, situat a la cala Montjoi de Roses, des dels seus inicis com a minigolf fins a l'actual reconeixement internacional. Dissabte, a La 2, s'oferirà el telefilm Un día en El Bulli, també de la productora Visual13 amb idea original de Ferran Adrià i guió, direcció i selecció musical d'Albert Adrià. El telefilm mostra des de dins com és el treball diari al restaurant. Després del documental, se celebrarà un debat sobre gastronomia, moderat per Ana Pastor, amb Adrià i el cuiner Andoni Adúriz, el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, la bodeguera Xandra Falcó, i Toni Segarra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.