Comunicació

Aielo de Malferit estrena televisió municipal per Internet

En arribar el mes de desembre aquesta localitat de la comarca de la Vall d'Albaida, estrena la nova pàgina web tal i com es va comprometre l'alcalde en el seu programa de govern.

La nova pàgina disposa d'una portada diferent amb una imatge de l'Eixample, cedida per Noelia Vidal. L'elecció de la imatge és perquè l'Eixample és un lloc de trobada, tal i com la municipalitat vol que siga la nova pàgina web.

Aquest canal informatiu i de contacte amb la ciutadania ofereix major nombre de serveis i el nombre d'enllaços d'interés ha estat sensiblement multiplicat.

També s'ha aprofitat en aquesta ocasió per posar en marxa la televisió municipal per Internet, després d'haver-ho intentat en legislatures anteriors sense èxit. La realitat de les noves tecnologies ha permès obrir, en internet, un canal de Televisió, AieloTV, per a seguir l'actualitat del poble; allí s'hi troba les informacions que genera el poble i que són gravades pels diversos mitjans de TV de la comarca, amb l'objectiu d'estar millor informats de la realitat local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.