Comunicació

El zàping

‘Ángel o demonio'

No és una sèrie per a Tele 5. Es nota que es va crear per a Cuatro

Ángel o demonio no és una sèrie per a Tele 5, independentment que l'estrena hagi tingut una audiència acceptable. Ángel o demonio va ser creada i rodada per emetre's a Cuatro i això es nota molt. És una sèrie juvenil, amb un cert aire de producte alternatiu –s'hi veu l'empremta de l'equip d'Hay alguien ahí–, no pas una sèrie comercial d'una gran cadena per enganxar tota la família. El que ha passat és que a Tele 5 li faltaven sèries i, després de la fusió, va veure que Cuatro tenia aquesta i devia pensar que no hi perdia res per provar-ho. Al cap i a la fi Ángel o demonio té més qualitat que algunes de Tele 5.

Ángel o demonio es va estrenar dimarts, després de setmanes amb promocions constants en què ens venien una sobredosi d'efectes especials i la part més fosca de la sèrie. En el primer capítol s'agraïa que tot això es donés més en píndoles, que la sèrie respirés amb moments “més normals” també. La part interessant de la sèrie, és clar, prové de l'apartat fantàstic, però no ha de sobresaturar. I menys si s'emet, recordem-ho, a Tele 5.

Ángel o demonio és un nou intent de traslladar a la ficció espanyola els ingredients del fenomen Crepúsculo, fent un únic canvi: dimonis en lloc de vampirs. També hi ha àngels –la protagonista ho és–, però la gràcia principal ve dels dimonis. Sobresurt la nena Carmen Sánchez, que ja va demostrar a Hay alguien ahí que és dels millors nens de la tele espanyola.

Ángel o demonio és una ficció juvenil moderna que s'emmiralla fora i que almenys no cau cada dos per tres en el ganxo fàcil de mostrar torsos i nus com fan totes les sèries (juvenils) d'Antena 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.