Comunicació

El Bloc de Dénia presenta la seua nova pàgina web

Es tracta d'una eina clau per a fomentar la participació en la imminent campanya electoral

El Bloc de Dénia ha presentat les reformes realitzades en la seua pàgina web que ja està en funcionament des d'aquesta mateixa setmana. En un acte dirigit als militants, el creador i dissenyador del nou portal, Enric Vengut, ha donat a conéixer les principals novetats del web, que consisteixen bàsicament en un nou disseny que integra la imatge del partit i en l'ús de la ferramenta del web 2.0, que permet la difusió de vídeos, àudios i l'accés a les xarxes socials Twitter i Facebook.

De fet, serà aquest camí participatiu el que enllaçarà directament amb la campanya electoral de cara a les eleccions de maig. Durant els pròxims mesos es fomentarà la participació dels ciutadans en aquesta nova pàgina.

Ara mateix en el nou portal es poden trobar les últimes notícies del col·lectiu de Dénia, les del Grup Municipal, i també alguns vídeos, fotos i intervencions dels membres del Bloc en els últims actes en públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.