Comunicació

La mirada

Badalls a ‘La noria'

El menú d'aquest dissabte no hi havia per on agafar-lo

Sempre m'he mostrat partidari de La noria, però hi ha vegades que l'espifien. El menú d'aquest passat dissabte no hi havia per on agafar-lo, va ser descafeïnat i improcedent a parts iguals. D'entrada, una entrevista a Laura Valenzuela, que no tenia absolutament res de rellevant, ni mínimament interessant per explicar: “Mis nietos, mi hija, mi difunto marido...”. Res més. Després, van fer passar aquest personatge fascinant anomenat Makoke, així sense cognom, que és l'esposa del gran Kiko Matamoros. Volien saber com havia viscut la nit anterior l'experiència del seu marit a La Caja Deluxe. Es veu que es va emocionar molt i va reconfirmar el seu amor mutu. A mi el que més em va interessar és que van donar a entendre que abans d'estar amb Kiko, la senyora havia passat pels braços del seu germà Coto, amb qui fa 6 anys que no es parlen. Ah! I per fer-li l'entrevista a Makoke hi havia Pilar Rahola, que va donar una explicació molt estrambòtica sobre la seva presència allà: un empatollament sense cap ni peus sobre la repressió del franquisme.

Del cara a cara entre Isabel Durán i Miguel Ángel Revilla el millor va ser quan Durán va retreure al president de Cantàbria el seu passat franquista. Argument que, poca estona després, la guerrillera Maria Antonia Iglesias es va encarregar de retreure-li. Va ser el pròleg d'un debat sobre la llei antitabac tant soporífer que la son es va apiadar de mi i em va venir a rescatar. Una mala nit la pot tenir qualsevol, però no és propi de La noria fer avorrir les ovelles d'una manera tan matussera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.