Comunicació

El PP de Fabra insta el Consell a la reciprocitat de TV3 i Canal 9

El ple de l'Ajuntament de Castelló aprova per unanimitat una declaració a favor de les emissions del canal català

L'oposició critica l'absència de les càmeres de RTVV en l'acte

Els tres grups polítics —PP, PSPV-PSOE i Bloc— representats a l'Ajuntament de Castelló, governat pel popular Alberto Fabra, han aprovat en el ple i, per unanimitat, una declaració institucional en què s'insta al Consell i al govern català a arribar a un acord de reciprocitat pel que fa les emissions de TV3 i la resta de canals catalans i Canal 9 i la resta de canals valencians.

També s'insta al govern espanyol a què habilite un canal múltiple addicional de TDT i a prestar conformitat a la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió Sense Fronteres”, amb l'objectiu de garantir les emissions de totes les televisions realitzades total o parcialment en la llengua pròpia en el conjunt del domini lingüístic.

En l'acte han estat presents les càmeres de TV3, però a la convocatòria no han acudit els mitjans de Canal 9.

El portaveu del Bloc, Enric Nomdedéu ha felicitat a tots els grups per l'acord i els ha convidat a participar en la manifestació que es celebrarà el dissabte 26 de febrer a la capital de la Plana per a rebutjar el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.