Comunicació

El zàping

El final feliç d'‘Infidels'

Va ser decebedor, ja que s'ha optat per un final tòpic i previsible

Infidels es va estrenar la primavera de fa dos anys com una sèrie diferent, que apostava per recórrer i mostrar els punts febles i contradiccions internes femenines, i se n'ha anat ara amb un últim capítol decebedor, ja que s'ha optat per un final tòpic i previsible. També és cert que en el fet que no hi hagués res que sorprengués hi té molt a veure que els tràilers emesos insistentment els últims dies a TV3 ja et rebentaven bona part de la història, fins i tot l'escena final. I és que el capítol tenia el ritme i precipitació clàssics dels finals de sèrie, però els punts culminants –excepte la plantada d'en Jesús a la Cruz a l'altar– eren els ja vistos a la promoció i, és clar, així és molt difícil que la història t'emocioni. Més enllà d'això, però, és obvi que es va optar massa pel happy end. Quatre de les cinc protagonistes acaben aparellades i felices (bé, en el cas de la Lídia es va sobreentendre, ja que ens van escatimar una escena de reconciliació amb en Toni), i totes amb parelles diferents a les que tenien el primer dia de la sèrie. La gran perjudicada va ser la Joana –segurament el personatge més carismàtic– que va tenir massa poc pes en el desenllaç i és l'única que acaba sola.

Infidels no ha tingut segurament el final rodó que mereixia la sèrie, però és cert com diuen des de TV3 que ja havia complert el seu cicle. No ha estat mai una sèrie de bones audiències, però el públic que l'ha seguit ha estat molt fidel i s'hi ha enganxat (així es pot comprovar a internet). Molts mostren decepció. Sempre passa quan acaba una sèrie. Almenys aquesta ha tingut tres temporades i s'ha emès fins a l'últim capítol amb el final previst.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.