Comunicació

Bromera publica la seua revista estacional

Es tracta de 36 pàgines a quadricromia que recull l'actualitat editorial i un bon grapat de notícies relacionades amb el món del llibre

L'editorial d'Alzira acaba de lliurar als seus subscriptors i abonats, un nou número de la revista L'illa en què dóna compte de les novetats editorial de Bromera i fa un repàs a les qüestions i notícies de l'àmbit del món editorial valencià.

En aquesta ocasió s'hi fa un al·legat a favor de la reedició de llibres que han estat descatalogats, a fi de tornar a recuperar els pensaments i les històries que en el seu moment van sentar opinió.

La revista reprodueix un treball literari del pintor Manolo Boix, on reflexiona sobre l'essència de la literatura. També s'hi troba uns pensaments de Gonçal López Pampló sobre l'obra poètica del mestre Carles Salvador.

L'edició de primavera de L'illa, reprodueix una entrevista reportatjada amb John Connolly en què assegura que “les fronteres són llocs on la gent hi va per posar-se a prova o per a escapar”.

El columnista i escriptor Xavier Aliaga, presenta la darrera producció d'Enric Senabre i planteja que la ciutadania està cada vegada més desvinculada de la participació política, en part perquè es confon la política amb la gresca partidària.

Les clàssiques ressenyes i els quaderns d'animació lectora, completen el conjunt de la revista, sense oblidar els 25 anys de l'editorial i la reedició de L'últim roder de Josep Franco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.