Comunicació

‘La Riera' resol el triangle

L'últim capítol de la segona temporada se centrarà en si hi ha casament o no, i amb en Claudi a la recerca de l'Estel

També arriba una nova cuinera de postres, l'Imma, que interpreta Rosa Boladeras

“El seguidor de La Riera (TV3, 22.30 h) se sentirà satisfet amb el desenllaç de la segona temporada”, explica el seu director, Esteve Rovira. El serial de tarda s'acomiada aquesta nit en horari de màxima audiència fins el setembre i tancant moltes trames que han estat obertes. Rovira destaca, com a línies argumentals de l'episodi de final de temporada, la resolució “d'una vegada per totes” del triangle Sergi-Maribel-Carlos i el fet que en Claudi decideix anar a buscar l'Estel Mas a Tolosa de Llenguadoc. “Hi ha moltes ganes d'una relació Sergi-Maribel”, explica el director de La Riera, però deixa la incògnita a benefici de quins seran els dos personatges amb què resoldrà el triangle amorós. Aquest final de temporada servirà també per presentar un dels set nous personatges que s'incorporaran a La Riera progressivament. L'actriu Rosa Boladeras interpreta l'Imma, la cuinera de postres de Can Riera, una dona vídua però molt vitalista.

Trama adolescent

A partir de l'Imma, que és mare de dos fills, la Bet de setze anys i en Jan de quatre, s'introduirà una trama específica del món adolescent protagonitzada per la Bet i dos personatges nous, l'Isaac i en Jofre. “El públic adolescent el tenim, però volem atrapar-lo amb trames des de la seva òptica”, assenyala Esteve Rovira. La sèrie acaba la temporada amb una quota del 22,7%, 3,4 punts més respecte de la primera (19,3%).

Eduard Farelo i Laura Conejero, nous fitxatges

Els actors Eduard Farelo i Laura Conejero són dos dels nous fitxatges de la sèrie. Farelo interpreta en Miquel, la nova parella de la Lídia, que torna a Sant Climent “donant molta guerra”, assegura Rovira. Per la seva banda, Laura Conejero interpreta la Judit, la primera dona d'en Claudi i mare de l'Ona i en Nil,que torna per recuperar l'amor dels seus fills. “Coneixerem els motius pels quals va trencar la seva relació amb en Claudi, però tampoc ens instal·larem en el passat”, va destacar el director. En relació als nous capítols que ja s'estan gravant, Esteve Rovira va avançar també el protagonisme de la Mercè “i els seus secrets”. L'obertura del casino al poble, la guerra declarada de restaurants entre el 117
i Can Riera que encetarà la Victòria i noves relacions sentimentals entre els
personatges són algunes
de les noves trames.

Especial radiofònic des de Sant Pol de Mar

Redacció

Catalunya Ràdio ofereix per segon any consecutiu un especial per seguir en directe el capítol final de temporada de La Riera de TV3. Si l'any passat es va fer des de la plaça de Santa Anna de Mataró, aquest any es farà des del pavelló esportiu de Sant Pol de Mar, un altre dels escenaris de la sèrie ambientada en un poble imaginari del Maresme. L'especial arrancarà a les 10 de la nit –mitja hora abans de l'inici del capítol– i hi haurà una pantalla gegant perquè els fans de la sèrie puguin veure el capítol al costat d'alguns dels actors i del director de la telenovel·la, Esteve Rovira.

Pere Mas, conductor del xou radiofònic Tot és molt confús i un dels tertulians sobre la sèrie del programa Divendres, tornarà a ser el presentador de l'especial, en què participaran dos companys seus de tertúlia: Pep Anton Muñoz i Ana Boadas. També hi serà Empar Moliner, que cada dia feia la seva crítica particular a l'espai L'altra Riera a El secret de Catalunya Ràdio. Pel que fa als actors de la sèrie que intervindran en l'especial, seran Pere Arquillué, Maria Pau Pigem, Paul Berrondo, Montse Morillo, Jordi Cadellans i Rosa Boladeras.

Entre els assistents se sortejaran rutes pel Maresme, participar com a figurant en un capítol i també la possibilitat d'anar un dia al rodatge de la telenovel·la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.