Comunicació

La web del Servei Lingüístic de Silla actualitza l'oferta

El Servei de Normalització Lingüística de Silla situat en la segona planta de l'edifici principal de l'Ajuntament, ha actualizat la seua pàgina web per tal de donar als usuaris una informació millor i més completa.

Aquest servei municipal, dirigit a tots els ciutadans que volen aprendre valencià o rebre un reconeixement oficial, continua un any més donant la possibilitat d'estudiar-lo des dels nivells més baixos fins al grau superior.

Tota la informació sobre la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) es pot trobar des d'ara a la pàgina i una de les dades més importants, ara mateix és, que el segon període anual de matriculació va obrir-se el passat 15 de setembre i romandrà obert fins el proper dia 30.

A més d'això, el Servei virtual ofereix els models d'exàmens, els criteris de correcció i el reglament municipal sobre l'ús i la normalització del valencià al municipi. També es mostra un resum dels recursos gratuïts que es poden trobar en Internet per aprendre i usar el valencià, com ara, cursos, programari, diccionaris, gramàtiques, criteris lingüístics i traductors automàtics. Totes elles eines imprescindibles per tal de conèixer a la perfecció la llengua pròpia.

Els cursos en valencià que s'imparteixen a l'Escola d'Adults començaran la primera setmana d'octubre, tot i que la inauguració del curs al Centre de Formació de Persones Adultes de Silla, està previst per al proper 24 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.