Comunicació

Morella exigix que es restituïsca les emissions de Catalunya i Aragó

L'Ajuntament demana al President de la Generalitat Albert Fabra, que demostre amb fets que està a favor de la normalitat televisiva

El Ple de Morella ha exigit a la Generalitat que es restituïsquen les emissions de les televisions autonòmiques de Catalunya i Aragó. Els dos grups municipals que formen la corporació van tornar a unir-se per a reivindicar que es pose fi a una situació que ja es prolonga durant més de quinze mesos.

El regidor de governació, Ernesto Blanch, va exigir al president de la Generalitat, Alberto Fabra, en la moció presentada, que “demostre amb fets que està a favor de restituir les emissions de TV3, ja que no suposen cap cost econòmic i les cadenes autonòmiques catalanes i aragoneses podrien tornar-se a veure avui mateix si ell volguera”.

A més, afirmava que “la comarca dels Ports s'ha mobilitzat periòdicament contra l'absurda i autoritària imposició de la Generalitat i continuarà fent-ho, si no es restituïxen les emissions”. Cal assenyalar que l'última reivindicació popular es va produir fa a penes deu dies, amb l'arribada del correllengua a la localitat.

En la moció presentada, Blanch també defenia la televisió sense fronteres i la capacitat que cada usuari puga triar què continguts consumir. Segons l'edil, “la Televisió sense Fronteres està més prop de la realitat de la nostra comarca que les fronteres legislatives”.

Finalment, Blanch equiparava la falta d'inversions de la Generalitat en l'interior del País, amb decisions com la de prohibir les emissions de les cadenes autonòmiques aragoneses i catalanes. El regidor de governació concloïa que “en esta comarca, la no presència de la Generalitat en matèria educativa, d'infraestructures o sanitària, minva la qualitat de vida dels ciutadans i, no obstant això, per a una vegada que decidixen intervenir, és per a coaccionar la llibertat d'expressió dels seus habitants”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.