Comunicació

Castelló recordarà el tall de TV3 d'ara fa un any

La societat civil valenciana no està disposada a renunciar a les emissions de TV3, l'apagada de les quals complirà un any el pròxim 17 de febrer. Així, la plataforma Sense Senyal i Acció Cultural del País Valencià (ACPV), que va ser sancionada amb 800.000 euros com a propietària dels repetidors, van anunciar ahir una sèrie de mobilitzacions per reivindicar el retorn de les emissions, que tindran el seu punt culminant en una manifestació a Castelló, el 18 de febrer.

ACPV va lamentar el fet que “les promeses que apuntaven a una solució del problema” no s'hagen “substanciat” encara. L'entitat va apel·lar directament al president de la Generalitat, Alberto Fabra, perquè s'implique a resoldre un conflicte que va generar el seu antecessor, Francisco Camps, obstinat a posar fi a les emissions. ACPV va recordar fins i tot unes declaracions del cap del govern a propòsit de l'apagada: “Sembla mentida que en el segle XXI es limite la possibilitat que les persones puguem triar el mitjà de comunicació que volem sintonitzar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.