Comunicació

Suport a TV3 al País Valencià

El secretari d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Toni Gisbert, va destacar ahir la “importància” de l'aprovació per unanimitat a la Diputació de Castelló d'una moció que insta el govern espanyol a donar suport al projecte de llei impulsat per la iniciativa legislativa popular Televisió Sense Fronteres al Congrés.

La moció, que també commina el govern valencià a arribar a un acord de reciprocitat amb la Generalitat de Catalunya per a la recepció dels canals de la televisió catalana i la valenciana a tots dos territoris, està sent enviada als ajuntaments valencians perquè se sumen a la seua aprovació.

Mentrestant, el clamor ciutadà pel retorn de TV3 al País Valencià es manifestarà el 18 de febrer a Castelló de la Plana en complir-se l'any del tancament. “Cal reiterar el suport popular”, van expressar Gisbert i membres de la plataforma Sense Senyal en la presentació de la marxa reivindicativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.