Comunicació

Silla acull un projecte europeu sobre mas mèdia

Quinze joves periodistes participen de l'European Youth MEDIALAB a aquesta localitat de la comarca de l'Horta

L'Ajuntament de Silla acull, del 5 al 10 de febrer, a 15 joves periodistes de tota Europa per al desenvolupament del primer curs de formació del projecte “European Youth MEDIALAB”, durant el qual els protagonistes es formaran sobre noves tècniques multimèdia i Internet.

Aquest projecte està liderat per el consistori municipal i finançat amb el suport de la Comissió Europea en el marc del programa “Joventut en Acció”. A més, aquest pla pioner reuneix a quatre socis de València (l'Ajuntament de Silla, la xarxa Joves.net, el Consell de la Joventut del País Valencià i Europocket TV) i cinc socis europeus: BIJ de Brest (França), Hodina H (República Txeca), Centre juvenil Anne Noortekeskus de Tartu (Estonia), Ajuntament de Varna (Bulgària) i Ajuntament de Mègara (Grècia).

“European Youth MEDIALAB” pretén desenvolupar metodologies tecnològiques innovadores per tal de fomentar la comunicació entre la joventut europea. Cadascun dels països que participen al projecte està dissenyant, amb grups de joves de 15 a 25 anys, continguts multimèdia (pel·lícules, entrevistes, presentacions, blogs...) sobre temàtiques com la participació ciutadana, la mobilitat europea o la visió que tenen del futur. Tots els continguts són difosos a través del portal oficial del projecte: www.youthmedialab.eu.

Al pròxim mes de maig, l'Ajuntament de Silla acollirà la segona fase d'aquest curs de formació, que posa en relleu la importància de la informació glocal (global i local).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.