Comunicació

L'alcalde de Gandia rebutja la comissió d'investigació sobre les televisions locals

L'auditoria de Deloitte confirma que Gandia Televisió era més barata que els diners destinats a les dues privades

El Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Gandia, ha lamentat la decisió de Torró i dels seus companys de govern de rebutjar la creació d'una comissió per a investigar l'adjudicació de 3,5 milions d'euros per a dues televisions privades vinculades al PP i, una d'elles, al propi alcalde de Gandia.

Durant el plenari extraordinari que van forçar els regidors socialistes, Torró va fer ús de la majoria absoluta del PP per a impedir que s'investigue amb detall una adjudicació milionària que, per als socialistes, és sospitosa, poc clara i que busca beneficiar a dues empreses privades amigues de Torró, una de les quals té vinculacions directes amb ell.

Torró ha eludit respondre a les preguntes dels socialistes i s'ha limitat defensar la seua decisió atacant les gestions de l'anterior govern. Unes gestions que, no obstant, han confirmat que no anava a revocar malgrat tenir la possibilitat de fer-ho fent ús de la seua majoria absoluta.

Durant el transcurs del debat, Mascarell va desmontar l'argument que esgrimeixen els populars i que diu que Gandia Televisió era més cara que el milió d'euros anual que pagarà ara el consistori a dues televisions privades. El regidor socialista va demostrar que l'auditoria de Deloitte, demostra que, tal i com venen dient des del GMS, la televisió pública costava 825.000 euros anuals, mentre que ara es pagarà més d'un milió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.