Comunicació

La premsa catalana no arriba als quioscos valencians

La distribució de diaris s'ha avançat a l'horari habitual per evitar problemes

La distribució de periòdics i publicacions al País Valencià s'ha realitzat “sense problemes” en un horari de repartiment avançat a l'habitual com a conseqüència de la jornada de vaga, ha informat la distribuïdora de premsa i revistes Valdisme SL.

El cap de distribució de Valdisme a València, Rafael Claramunt, ha assenyalat que “a les 2.45 hores ja estava fet tot el repartiment de periòdics” a la demarcació de València, i ha afegit que “no s'han trobat ni un sol piquet”.

Els diaris van avançar el tancament de les edicions del dijous i això ha permés que les 80 furgonetes de l'empresa pogueren iniciar el repartiment a la mitjanit, quan habitualment ixen cap a les 5 h.

L'Associació Professional de Venedors de Premsa de València i demarcació ha destacat que la recepció de les publicacions s'ha realitzat sense problemes, a excepció de la premsa catalana, que ha arribat i no s'ha repartit.

La patronal de quioscos no havia previst el tancament de cap negoci i tan sols els del centre de València estaven pendents de l'obertura per si es produïa algun contratemps amb els piquets. L'únic quiosc que està tancat és el de la plaça de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.