Comunicació

Compromís i PSPV demanen explicacions sobre el desmantellament de Gandia TV

Han sol·licitat la convocatòria extraordinària i urgent del Consell d'Administració d'Iniciatives de la Comunicació, SL, després que s'han publicat imatges que mostren l'extracció de material, sense que s'haja informat els consellers

Segons publica l'edició digital d'un mitjà de comunicació local la vesprada d'ahir, tècnics de dos televisions locals de Gandia retiraven de les instal·lacions de Gandia TV, equipament de producció i mobiliari accessori, radioenllaços d' alta freqüència i diversos aparells.

Davant aquesta informació, tant el PSPV com el Bloc Verds: Compromís, a través dels seus representants al Consell d'Administració d'Iniciatives de Comunicació, SL, han sol·licitat per registre d'entrada la convocatòria extraordinària i urgent del consell atenent al dret que els empara a ser informats al respecte.

Compromís també tornarà a demanar un inventari detallat de tot l'equipament i material de Gandia TV, així com la relació de béns que s'han extret fins a la data, sense el coneixement de la totalitat dels membres del Consell d'Administració. No és la primera vegada que es pregunta sobre informacions semblants i sempre s'ha negat, llevat del trasllat d'equips informàtics i altre mobiliari per a ser reutilitzat a l'Ajuntament.

Bloc Verds Compromís, continua defensant i reclamant una televisió pública comarcal de qualitat, que emeta en valencià i amb continguts basats en els principis d'imparcialitat, pluralitat i veracitat.

En aquest sentit, Compromís exigeix que l'Ajuntament de Gandia nomene “d'una vegada per totes” els seues representants en el Consorci de la televisió pública comarcal a la fi que este es puga constituir el més aviat possible per decidir el model i la forma de gestió de la televisió pública comarcal i fer efectives les obligacions contemplades en els plecs administratius dels contractes adjudicats.

Que tornen el que han furtat

Redacció

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha titllat d' “escàndol” la notícia destapada per Gente de la Safor i on es demostra que dues televisions privades s'han apropiat del material tècnic de Gandia Televisió. Una acció que Orengo qualifica com a “espoli” per part de Torró, “que ha regalat patrimoni dels gandians a dues empreses privades”.

Orengo s'ha mostrat sorprès per les imatges que s'han difós on es poden observar vehicles de les dues televisions privades carregant el material tècnic de Gandia Televisió. Una sorpresa que es deu, segons ha explicat el portaveu socialista, al fet que el govern de Torró “no ha donat coneixement ni a la corporació ni al Consell d'Administració d'Iniciatives de Comunicació”.

Per a Orengo, el motiu que ha portat a Torró a cometre aquest saqueig és que “es pensa que Gandia es seua i el que fa és agafar el que és de tots per a quedar-s'ho per a ell”, recordant que, el més greu de tot, és que una de les dues televisions beneficiades de l'espoli és de Torró.

Per tot això, els socialistes han demanat que es torne el material a les instal·lacions de Gandia Televisió i que es convoque al Consell d'Administració per tal de depurar responsabilitats



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.