Comunicació

Es demana a Paterna que desaparega el Butlletí Municipal per ineficaç

La coalició denuncia irregularitats en el compliment del reglament del periòdic municipal i critica que enguany l'encomana a Gespa en publicitat i màrquetin siga de 280.000 euros

Després que les retallades en serveis socials i les pujades d'impostos amb les quals el Partit Popular de Paterna, en la Generalitat i en el Govern espanyol estan carregant-se les economies domèstiques, la coalició Compromís considera que tindre un diari d'informació municipal, el VIU, “és una immoralitat econòmica i un malbaratament intolerable en temps de crisi”. L'actual conjuntura no acompanya per a fer un dispendi en milers d'exemplars en paper, diners que estan dins de l'encomana a Gespa en publicitat i màrqueting que per a 2012 és de 280.000 euros.

Es denuncia que el reglament del Consell Rector del BIM (ara VIU), “deixa al descobert moltes irregularitats sobre el funcionament actual d'aquesta publicació. Des de la periodicitat, que segons s'estipula ha de ser mensual i que hui per hui és quadrimestral, sense que s'haja modificat per escrit; fins al suport, que està tipificat que siga paper reciclatge o ecològic, i no diu res de xarxes socials, amb la qual cosa els perfils que hi ha a Facebook i a Twitter estarien en un limbo legal, trobant-nos també amb una total manca de transparència informativa”.

Des de Compromís volen deixar palés el malestar “per la poca moralitat que té l'equip de govern fent despeses com el VIU mentre hi ha tantes famílies a Paterna que necessitarien més serveis socials i menys retallades”. I a més d'això, afigen que l'equip de govern no ha d'oblidar que els seus drets acaben on comencen els de la ciutadania i el dret a la informació n'és un dret fonamental”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.