Comunicació

La Unió de Periodistes condemna la irrupció de policies en l'emissora municipal Ona Benidorm

Els agents van irrompre en les instal·lacions del Gabinet de Premsa i l'emissora vestits de paisà i proferiren insults als professionals de la informació

La Unió de Periodistes Valencians s'adhereix a la condemna que ha fet la Asociación de la Prensa de Alicante (APA) i tanmateix reprova i rebutja els greus successos esdevinguts ahir al matí, amb la irrupció per part de policies locals vestits de paisà en el Gabinet de Premsa de l' Ajuntament de Benidorm i a les dependències de l'emissora municipal Onda Benidorm.

Passades les 11 del matí, al voltant de mig centenar de membres de la Policia Local de Benidorm, que secundaven una protesta a l'exterior de l'edifici consistorial contra les retallades salarials, va accedir a l'interior de les dependències municipals.

Després de visitar l' Alcaldia i altres departaments, els agents es van dirigir a les dependències municipals de Premsa i van colpejar a la porta del despatx del director de Comunicació de l'Ajuntament, el periodista i membre de l'APA Jorge Fauró, que en aquell moment no es trobava en aquestes dependències.

Alguns dels agents van col·locar adhesius amb insults i amenaces en la porta del despatx del periodista. Entre les frases que contenien aquests adhesius es podia llegir: “Fauró, et trobarem” o “No ho hem escrit cap policia perquè no sabem “.

La Unió de Periodistes Valencians considera inadmissible qualsevol tipus d'amenaces i exigeix als responsables que cessen les accions injustificades contra els professionals de la informació i exigeix que respecten el lliure exercici de la seua professió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.