Comunicació

El Col·lectiu Serrella de Banyeres celebra els 15 anys de la revista Barcella

L'acte institucional inclourà una taula redona amb la presència de destacats professionals del periodisme

El Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola ha presentat la programació d'un acte institucional per a celebrar el 15é aniversari de la revista Barcella. Aquesta posada en escena, que serà l'activitat central del dia, estarà emmarcada dins d'un conjunt d'activitats preparades per a la jornada del dissabte 9 de juny, on es faran jocs populars pel matí, un dinar al migdia, activitats de carrer per la vesprada i un concert per la nit.

La celebració institucional tindrà lloc a les 20 hores al Teatre Principal, sent l'entrada lliure. L'acte, que estarà estructurat en diferents moments o apartats, servirà per a agrair públicament als col·laboradors, associacions, institucions, subscriptors i anunciants la seua fidelitat al llarg de tot aquest temps. A més, hi haurà una taula redona d'experts en el camp dels mitjans de comunicació conduïda per Tona Català, periodista que ha treballat a Ràdio Nou, a la revista digital Pica'm i ha col·laborat en el programa radiofònic L'internauta de Vicent Partal.

Entre els convidtas hi será Juli Esteve, periodista, corresponsal del Diario de Valencia, redactor en cap del diari Noticias al Día, de València, ha treballat als diaris El País, Avui i als informatius de Canal 9 i de TV3. És soci, promotor i director d'InfoTV i articulista habitual del diari Levante. També col·labora amb publicacions com Revista de Catalunya i Saó. Al seu costat estarà Ezequiel Castellano, periodista, director territorial del diari El Punt-Avui, promotor i secretari de l'Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes, membre de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i de la Unió de Periodistes Valencians. Així mateix, també hi estarà Germán Llorca, periodista, professor de Comunicació a la Universitat de València, fundador i editor del diari digital Ara Multimèdia en l'àmbit de les Comarques Centrals Valencianes i col·laborador de Barcella. A tots tres els acompanyarà Vicent Luna, mestre, assessor tècnico-pedagògic del Centre de Professors d'Alcoi, autor de materials didàctics per a l'ensenyament i ponent en jornades i congressos sobre renovació pedagògica. És col·laborador del diari El Punt, Ciudad de Alcoy, Levante, Pàgina 26, Vilaweb, Indirecte.cat i de la revista Barcella.

Per últim, a la taula també estarà Vicent Berenguer, traductor i poeta. Membre de l'equip de redacció de la revista Barcella i col·laborador en diverses revistes, com Papers, El mono gráfico, Alba, Canelobre, Daina, El Temps, La Rella, Reduccions, Caràcters o Barcella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.