Comunicació

L'ajuntament d'Ibi retirarà l'antena telefònica del Barri de Campos

El llarg procés judicial ha donat llum verda al consistori perquè faça complir la voluntat del veïnat

El jutjat que entén contenciosos administratius número ú d'Alacant, permet l'ajuntament d'Ibi a entrar en la parcel·la on es troba ubicada l'estació base de telefonia propietat de la mercantil France Telecom Espanya SA i procedir al desmuntatge dels aparells.

Aquesta decisió ha estat confirmada hui mateix després que la municipalitat d'aquesta localitat alacantina hagués recorregut la negativa de l'esmentada empresa de telefonia i dels propietaris de la parcel·la a que la municipalitat tingués accés. És per això que els Consistori va haver de recórrer a instàncies judicials per tal de sol·licitar autorització per entrar-hi.

Fins ara, la mercantil France Telecom Espanya porta acumulades tres multes coercitives per import de 6.000 euros per incomplir el requeriment municipal de retirada de l'antena a petició del veïnat.

Finalment, després d'un llarg procés judicial i institucional, les peticions de retirada de l'antena es podran substanciar dins d'un termini de temps que serà el més breu possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.