Comunicació

Demanen zones Wifi als espais públics de Castelló de la Plana

Mentre moltes ciutats es doten d'aquest servei públic Castelló continua a la cua en noves tecnologies

El portaveu d'Iniciativa - Compromís a la ciutat de Castelló, Jose Pedregosa, ha reivindicat avui de nou, la necessitat des que des de l'ajuntament es creen zones Wifi als nuclis de població del terme municipal, ja que l'accés a la xarxa es considera cada vegada més necessari.

Tràmits com ara la consulta i contacte amb les administracions, la petició de cites prèvies per a qualsevol assumpte burocràtic, o gestions diàries, quasi obliguen els ciutadans a tindre connexions privades a internet, quant per a molts, mantindre una línia permanentment és un cost inassolible ara per ara.

Per eixe motiu, Pedregosa ha defensat la necessitat d'ubicar punts d'accés gratuïts a internet a la ciutat “en espais públics, en places, en llocs concrets i indicats, es podrien posar punts on qualsevol, per mitjà del portàtil, o del telèfon mòbil puga accedir sense cap cost a internet. Ara, llocs que ofereixen eixe servei com les biblioteques públiques, es veuen desbordades, i per això, habilitant espais Wifi es donaria un servei que la ciutadania realment necessita”.

Segons Pedregosa, el cost econòmic d'aquesta inversió és realment inversemblant tenint en compte el servei que es donaria per a tota la població “no estem parlant d'oci, estem parlant d'accés a la informació, de facilitar tràmits imprescindibles”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.