Comunicació

La revista SAÓ publica un monogràfic sobre els Ports de Morella

Aquesta publicació degana de les que s'hi editen al País Valencià, ofereix una perspectiva ben nostrada sobre temes d'actualitat i analitza el món de l'art, la cultura i la celebració del Sexenni

Des del seu article editorial i fins la darrera pàgina, aquest número de la revista SAÓ, posa l'accent sobre el sentiment de “socarrats” que tenen no sols el conjunt de persones que viuen i treballen a les comarques que han estat afectades pels més devastadors incendis de les darreres dècades, sinó del conjunt de la societat valenciana, a causa de les des mesurades decisions que ha pres el govern valencià.

Destacats professors universitaris, periodistes i persones de prestigi, diuen la seua al voltant dels diversos temes que aborda la present edició de juliol i agost que fa dies que ha arribar als domicilis de subscriptors i subscriptores (únic sistema que ha hagut d'optar l'editorial per a la subsistència i superació de la crisi que ens tenalla) amb la sana intenció de deixar oberta una finestra al pensament valencianista, liberal, obert i amb cert accent confessional allunyat de la jerarquia valentina i metropolitana.

Destaca a més, l'entrevista al professor de la Universitat de València Estudi General, Josep Vicent Boira, on assegura que s'ha d'il·lusionar la gent jove de bell nou, en la idea de País Valencià. També hi ha una segona entrevista al nou alcalde de la vila de Morella, Rhamsés Ripollés, que ha substituït Ximo Puig al capdavant de l'Ajuntament d ela vila en haver estat nomenat, aquest segon, secretari general dels socialistes valencians.

Les consabudes seccions de llibres, tanquen aquesta edició d'una revista que malgrat l'oratge econòmic i social que hi predomina sobre el País Valencià, procura situar-nos cada trenta dies a l'altra banda de la notícia per un preu simbòlic de 40 euros l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.