Comunicació

Vox UJI Ràdio inicia las seua novena temporada amb 14 programes nous

Vox UJI Ràdio, l'emissora de la Universitat Jaume I, ha començat la seua novena temporada d'emissions amb una graella configurada per un total de 58 programes en antena dels quals 14 són noves propostes d'espais respecte el passat curs acadèmic.

D'aquesta manera, ofereix emissions continuades de dilluns a dissabte i de 10.30 a 16 hores, tot tipus de continguts i formats radiofònics com ara programes musicals, informatius, magazines, programes esportius i tertúlies, entre d'altres.

A més, Vox UJI Ràdio manté la col·laboració amb la Federació de Penyes del CE Castelló per continuar retransmetent en directe els partits de l'equip albinegre a través del 107.8 de la FM.

Una de les principals novetats és l'emissió de la sèrie radiofònica Seidia sobre el llibre Seidia, subtitulat com a Poema valencià del principi de la Reconquista, de l'escriptor Joaquim Garcia Girona. La sèrie, realitzada amb col·laboració amb l'Associació cultural Planaweb, constarà de 30 capítols en els que participen actors i actrius castellonencs del grup de teatre “Fadrell” i “Tragapinyols”.

En l'apartat musical, se sumen nous espais com ara ClàssiCS (versió renovada de l'anterior MusiCS), Marionetas rotas, amb la música independent, l'art i la cultura com a protagonistes; Ona tropical i Brutal noise.

Completaran l'oferta radiofònica programes com ara Expresión Otaku, espai dedicat al manga i l'ànime; El Plan B, programa d'oci i entreteniment cultural; Dimecres, faves seques!, amb la cuina per a estudiants com a temàtica, i Viviendo el presente, programa radiofònic de mindfulness.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.