Comunicació

La Unió de Periodistes denúncia l'atac a la pluralitat de l'Ajuntament de Torrevella

El gabinet de premsa d'alcaldia sols va convocar mitjans de comunicació afins

La Unió de Periodistes Valencians rebutja i denúncia l'actuació de l'Ajuntament de Torrevella del passat dissabte, 10 de novembre de 2012, en convocar solament a determinats mitjans de comunicació per a la roda de premsa sense preguntes que van celebrar l'alcalde, Eduardo Dolón, i l'ex regidor d'esports, Daniel Plaza.

En la convocatòria, en la què no es va acceptar cap pregunta dels informadors, Plaza va presentar la seua dimissió per l'ús indegut del seu telèfon mòbil municipal.

Aquesta actuació l'entén la Unió de Periodistes Valencians, com a un atac a la pluralitat informativa i una retallada més en el dret a la informació de la ciutadania.

Per a l UPV és del tot inacceptable que una institució pública vulnere el dret a la informació lliure i veraç i que a més actue de manera sectària, convocant només a un grupet de mitjans de comunicació locals i no acceptant preguntes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.