Comunicació

L'Ajuntament de Banyeres ultima l'arranjament de la futura Ràdio Mariola

El nou mitjà de comunicació pretén promoure la participació ciutadana

La junta de Govern de Banyeres de Mariola ha acordat recentment l'adjudicació del contracte de subministrament de material per a la posada en funcionament de l'emissora de ràdio municipal a l'empresa Ingenia Cable S.L. de Muro d'Alcoi per un valor de 30.496 € amb millores incloses, segons la informació facilitada pel regidor de Noves Tecnologies Ramón Albero.

Al procediment negociat van concórrer un total de quatre empreses i l'adjudicació a Ingenia Cable S.L. s'ha basat, entre altres criteris, al ser l'oferta més econòmica de les presentades, així com oferir nombroses millores sobre el projecte inicial, valorades en 6.280 €, i consistents en la instal·lació d'un SAI (sistema d'alimentació ininterrompuda), el condicionament acústic del locutori i de la sala de control, cursos de formació del personal per al maneig dels sistemes i la comprovació, certificació i visats finals de la instal·lació per a la seua posada en funcionament, tot això sense increment sobre el pressupost ofert.

Els treballs d'instal·lació en els baixos de Casal de la Joventut seguixen a bon ritme, estant finalitzada la instal·lació de la mampara de vidre que separa el locutori de la sala de control, s'han pintat parets i sostres dels locals i s'han instal·lat l'antena d'emissió i el mobiliari. Els equips d'àudio i emissió estan previst que se subministren en els pròxims quinze dies, pel que les proves d'emissió i de verificació de la cobertura podrien començar a mitjans del mes de març.

Albero comenta que la ràdio municipal de Banyeres, futura Ràdio Mariola, «es un projecte que ha tingut nombroses dificultats, tant administratives com tècniques, però que en breu serà una realitat i Banyeres disposarà d'un nou mitjà de comunicació, d'un nou canal per fomentar la participació ciutadana».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.