Comunicació

“Els forats de Silla” és una pàgina web que apareix com a revulsiu a la vila

El col·lectiu Compromís per Silla reivindica l'autoria de la pàgina en la qual es denuncien els nombrosos clots que es distribueixen per la localitat i que han estat denunciats pel veïnat a les xarxes socials

“Els Forats de Silla”, és una pàgina de denuncia al facebook, que ha demostrat ser un revulsiu per al govern local que, s'ha posat mans a l'obra per tapar amb paleta i algeps alguns dels clots penjats al mur de la pàgina.

Així es pot comprovar com forats com els del Carrer Llibertat o com els cossiols del parc municipals s'ha reparat en els darrers dies.

“Havíem comunicat en el plenari els múltiples forats que hi han als carrers, avingudes i espais municipals però el govern local no els reparava, tot i que no suposen una despesa significativa per al Consistori”, comenta el regidor de Compromís Josep Melero, que afig que “la pàgina Els Forats de Silla s'ha convertit en un revulsiu per al govern local que, finalment, sembla haver reaccionat a les denúncies en les xarxes socials”.

Forats pendents

Aprofitant l'acció-reacció, el col·lectiu Compromís per Silla reivindica l'autoria de la página “El Forats de Silla” del facebook i insta al govern municipal, encapçalat per l'alcalde del PP Serafí Simeón, a continuar tapant tots els forats que veïnes i veïns de manera pública o privada fan arribar a este nou mitjà de comunicació.

A mode d'inventari i seguiment de clots pendents, l'Ajuntament encara tindrà que adequar alguns desperfectes als parcs municipals i a les avingudes i carrers principals del municipi i terme. Hi ha de més forats, els que l'anterior govern socialista, presidit per Francesc Baixauli, ha deixat per al record d'una gestió molt qüestionable.

En la pàgina hi ha imatges de la bastida de l'església, el gran forat de la Plaça d'Espanya o els decadents casals fallers, alçats en les zones verdes del municipi, en contra de milers de signatures veïnals.

Des de Compromís per Silla agraeixen la col·laboració a tot el veïnat que s'ha convertit en fan o seguidor dels Forats de Silla perquè amb la seua participació, donen sentit i força a reivindicacions com aquestes a les xarxes socials que esdevenen l'instrument d'aquestos temps.

El col·lectiu polític que conta també amb la pàgina “Compromís per Silla” amb 1.533 seguidors, anuncia que continuarà emprant les xarxes socials com a mitjà per a la denúncia i per a la crítica constructiva en la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.