Comunicació

Es presenta a Morella un nou servei per millorar el destí turístic

Es tracta d'una iniciativa que pretén explicar al visitant totes les alternatives turístiques durant la seua estada

Aquest servei naix a través d'un fullet, pàgina web i programa de televisió

La regidora de turisme, Maria Rallo, la presidenta de l'Associació d'Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico), Raquel Ferrer, i l'empresa editora dels continguts Comunicacions dels Ports, han presentat una nova iniciativa que oferirà al visitant tota l'oferta del municipi.

“Què fer a Morella” naixerà en tres suports, imprès, digital i televisió, per convertir-se en un catàleg informatiu setmanal, que explique totes les activitats que es poden realitzar a la localitat.

El primer número naixerà aquest mateix divendres, on destacaran la presentació del llibre “El Càtar Imperfecte”, de Víctor Amela, i la celebració del Corpus Christi.

La regidora de turisme destaca que “aquest servei naix amb la intenció de millorar l'estada del visitant al nostre municipi i d'explicar tot el que pot fer, perquè gaudisque encara més dels dies que estiga amb nosaltres”. A més, Rallo afegeix que “a la localitat s'organitzen moltes activitats que els visitants es troben i que no coneixen.

Amb aquest servei, podran tenir tota l'agenda i l'explicació i importància de cada acte. Aquesta iniciativa també permetrà que els visitants coneguen altres encants turístics de la zona, que a vegades no formen part de la ruta del visitant pel desconeixement.

El fullet es distribuirà pels establiments turístics, mentre que el programa de televisió durarà uns 15 minuts i ho farà per Nord, la televisió comarcal. A la pàgina web www.quehacerenmorella.com també es recolliran tots els detalls de les notícies turístiques, culturals i tradicionals del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.