Comunicació

Ràdio Revolta emetrà en FM després del 9 d'octubre

Restarà oberta a la ciutadania torrentina i a poc a poc ampliarà àmbit geogràfic i tècnic

Ràdio Revolta presenta el seu projecte que anirà prenent forma en els pròxims mesos. L'emissora va nàixer amb la finalitat de promoure la música en valencià i aquest continua sent un dels seus principals objectius però ara comença una nova etapa en què progressivament anirà afegint a la seua programació noves iniciatives de producció pròpia i reposicions de programes d'altres emissores lliures i comunitàries.

L'acollida per part del Centre Social Autogestionat La Llavor , on contarà amb un modest estudi, obri un nou ventall de possibilitats a Ràdio Revolta, d'entre les quals destaca l'emissió en FM per a arribar a la ciutadania torrentina, sense descartar ampliar en un futur el seu abast geogràfic.

Seguint la filosofia del centre que l'albergarà a partir d'ara, l'emissora pretén donar veu a tot tipus d'iniciatives ciutadanes, col·lectius i associacions veïnals que vulguen aportar el seu granet de sorra presentant els seus projectes a la societat valenciana en general i més específicament a la de la ciutat de Torrent.

Els últims temps han mostrat com la ciutadania reivindica el seu paper protagonista de l'esfera política i social, i per tant en opinio dels promotors d'aquesta nova iniciativa, es “precisa de mitjans de comunicació autogestionats que li permitisquen l'exercici efectiu de la llibertat d'expressió, sense sotmetiment als criteris partidaris de governs de qualsevol àmbit, o d'interessos econòmics privats”.

En aquest sentit per als components de Ràdio Revolta, no hi ha millor espai per a parlar d'allò públic que una ràdio lliure oberta a la participació de qualsevol persona o col·lectiu que mostre el seu compromís amb els valors democràtics.

No obstant, dins de la programació de Ràdio Revolta continuarà tenint un especial protagonisme la música del País Valencià, especialment la cantada en valencià, donant continuïtat a l'etapa original de l'emissora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia