Comunicació

Els canals de TV3 canvien les freqüències la nit del 30 al 31

La CCMA recomana resintonitzar ja a Barcelona, Lleida i Tarragona, però esperar a finals de mes a Girona

Televisió de Catalunya canviarà les freqüències dels seus canals la nit del 30 al 31 de gener, a les tres de la matinada. Per continuar veient-los, cal resintonitzar els aparells de televisió i buscar les cadenes on posa “definitiu”. A partir d'aquesta data, s'apagaran les freqüències antigues. Segons un comunicat que ha enviat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), a tot el territori, tret de la demarcació de Girona, ja es poden reprogramar els receptors amb els canals definitius. Si tot i haver resintonitzat, a Barcelona, Lleida i Tarragona no s'han trobat els canals de TV3 marcats amb la paraula “definitiu”, cal contactar amb l'instal·lador de telecomunicacions registrat per adaptar l'antena de l'edifici. En el cas específic de la demarcació de Girona, i per “motius exclusivament tècnics aliens a TV3”, caldrà esperar fins al dia 31 de gener, data de l'apagada de les freqüències antigues, per fer l'operació de resintonització. És imprescindible fer-ho per continuar veient els canals de TV3.

‘TN comarques'

Els espectadors de la demarcació de Girona que havien deixat de rebre el senyal de la desconnexió territorial del TN comarques, el recuperaran amb la resintonització que cal fer a partir del 31 de gener. Segons la CCMA, la pèrdua d'un múltiplex ha fet que TV3 no hagi pogut fer abans la resintonització dels canals definitius com sí que ho han fet la resta de canals afectats. S'ha habilitat també la web tv3.cat/resintonitza .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.