zàping

El somriure cretí d'algun locutor de notícies

El 3/24 i aquesta mena de canals d'informacions en sessió contínua són celebrats pels que mai no poden estar per la tele a l'hora del telenotícies. Els que hi estan enganxats hauran notat que hi ha diversos estils de locució. Alguns locutors tenen un bon pòsit de periodista, almenys ho interpreten davant la càmera. D'altres són uns simples lectors de folis, feina que podria ben fer un robot androide. Aquests busts fan que cada cop hi hagi més desercions dels noticiaris de la tele i que més gent es decanti per internet o per cercar els darrers vídeos al youtube, o les últimes notícies al google news.

No és que els informatius continuats siguin pesats: és pesat el model; només són tediosos si no hi ha novetats. Em treu de polleguera cada cop que un locutor perpetra un rictus somrient per explicar una notícia que a ell li pot semblar inerta, divertida o intranscendent. Aquest somriure de carallot el detecto en algunes notícies socials i esportives, com si la tornada a l'escola, l'entrenament distès d'un equip o una victòria, per exemple, hagués de ser motiu de joia per tothom que en aquell moment està enganxat a la tele.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.