Comunicació

‘Sense ficció', emissió doble amb el bosc com a protagonista

Fa un retrat de la situació dels boscos a Catalunya, la gran majoria abandonats

El programa Sense ficció (TV3, 21.55 h) ofereix aquesta nit una emissió doble documental. El primer treball, El bosc, el gran oblidat, és un retrat de la situació dels boscos a Catalunya, la gran majoria abandonats i mal gestionats i, per tant, una amenaça permanent d'incendis difícilment controlables. Dirigit per Xavier Llopart i Carles Farriols, el documental explica com Catalunya és un dels països amb més boscos, ja que el cinquanta per cent del territori n'està cobert, a la mateixa altura que països com Finlàndia i Suècia.

Després, TV3 recupera El gran silenci, Horta de Sant Joan. Amb guió de Josep Maria Flores i Carles Caparrós, el documental dóna veu, per primer cop en un treball televisiu, als bombers que van treballar a contrarellotge per controlar l'incendi d'Horta de Sant Joan del 2009. Hi parla Josep Pallàs, l'únic supervivent de la unitat GRAF de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.