Comunicació

Una sèrie coral sobre les relacions, nova aposta de TV3

La sèrie ‘Cites', dirigida per Pau Freixas i basada en la britànica ‘Dates', s'estrena el dilluns 27

“Volíem fer una sèrie càlida, de gent que busca, de gent en què ens reconeguéssim i amb què visquéssim els nervis, el romanticisme o el morbo que aquestes trobades entre desconeguts provoquen.” Així defineix el director Pau Freixas la sèrie Cites, la nova aposta de ficció de TV3 pels dilluns a la nit. És una sèrie coral –24 personatges– que ve a ser una “adaptació totalment lliure” de Dates, la sèrie de Bryan Elsey per a la tele Channel 4. “De la versió britànica, bàsicament n'hem aprofitat el punt de partida i tres cites de les 26 que conformen aquesta primera temporada”, detalla Freixas. La sèrie ha reunit noms com ara Francesc Garrido, Íngrid Rubio, Miquel Sitjar i Marta Marco, entre altres.

TV3 va fer ahir al vespre una preestrena a Barcelona, i és que la ciutat esdevé “un personatge més de la sèrie”, ja que els escenaris del rodatge són tot localitzacions naturals de la ciutat. Aquesta mirada personal a les relacions de parella actuals, entorn d'una xarxa de 24 personatges que s'aniran encreuant i retrobant, té, a banda de la sèrie britànica, un precedent català amb Barcelona i les relacions de fons: el film En la ciutat (2003), de Cesc Gay.

LA XIFRA

24
personatges
interpretats entre altres per Eduardo Noriega, Aida Folch, Isak Férriz, Eva Santolaria, Biel Duran i Nausicaa Bonnin


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.