Comunicació

El Punt Avui TV aposta per les arts escèniques

‘Teló de fons' és una radiografia del sector amb reflexions dels professionals

El Punt Avui TV estrena avui a les 22.30 h Teló de fons, un programa sobre les arts escèniques produït per La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Canal Terrassa. Plantejat com un espai de reflexió sobre el món cultural, cada capítol girarà al voltant d'un eix temàtic a partir del qual actors, companyies, programadors i altres agents del sector oferiran una radiografia de l'estat actual d'una de les manifestacions artístiques amb més tradició a Catalunya. Laura Contreras serà la conductora del programa, que també es podrà seguir a una vintena de canals locals.

Aquesta setmana, una conversa entre les actrius Clara Segura i Marta Angelat permetrà tractar aspectes com per exemple els avantatges dels personatges femenins en la ficció respecte a la vida real, l'accés de la dona a la direcció d'espectacles i el pes de les dramaturgues. També s'inclou un reportatge sobre el muntatge Dones de Shakespeare.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia