Comunicació

Demanen cancel·lar el debat polític de Sáenz de Buruaga

El consell d'informatius de TVE denuncia l'ús partidista de l'espai

El consell d'informatius de TVE ha sol·licitat la immediata cancel·lació d'Así de claro, el programa que dilluns a la nit va estrenar Ernesto Sáenz de Buruaga i que va registrar un 6,5% de quota de pantalla i menys d'un milió d'espectadors a l'Estat espanyol; a Catalunya va tenir una audiència encara més irrisòria: 76.000 espectadors i un 3,4% de quota de pantalla. Segons el consell d'informatius, el programa del periodista ha incomplert “les normes bàsiques a les quals estan obligats els programes de la televisió pública per convertir-se en un simple instrument de manipulació governamental”. També han demanat la destitució dels directius que han aprovat la contractació d'aquest espai. Segons algunes fonts, TVE paga 2,1 milions per 27 programes.

En l'estrena, Sáenz de Buruaga va expressar opinions personals al llarg del debat i va desqualificar les piulades a Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia