Comunicació

La Xarxa i TV3 reforcen l'acord d'informació castellera

L'aliança inclou la retransmissió en directe de més diades i una segona temporada de l'espai ‘Dosos amunt'

Els responsables de La Xarxa i de Televisió de Catalunya (TVC) van presentar ahir el nou conveni entre els dos ens per a la producció conjunta d'informació castellera. L'acord inclou la retransmissió en directe de més diades castelleres –passant de nou a onze–, sis de les quals estaran coproduïdes entre La Xarxa i TVC, així com l'emissió de la segona temporada del programa Dosos amunt, que fa un resum de cada jornada castellera. Tant el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, com el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Francesc Pena, van valorar positivament els resultats del primer conveni per la “correcta utilització de recursos públics”. Duart va qualificar “d'excel·lents” els resultats del primer conveni que es va signar entre La Xarxa i TVC l'any 2012. Va afegir-hi que aquest tipus d'acords són un exemple d'una “correcta utilització dels recursos públics”, motiu pel qual va apostar per arribar a més acords d'aquest tipus en el futur

El director de TV3, Eugeni Sallent, va detallar les novetats del nou conveni, entre les quals hi haurà més retransmissions en directe, onze en total, a més de sis jornades coproduïdes entre La Xarxa i TVC. En concret, la festa major de les Santes de Mataró, la diada de Sant Fèlix de Vilafranca; la diada del primer diumenge de Santa Tecla a Tarragona, la diada de Santa Úrsula de Valls, la diada de Tots Sants, a Vilafranca del Penedès, i la diada dels Minyons de Terrassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia