Comunicació

Ariadna Oltra presentarà el ‘TN migdia' i Xavi Coral, ‘.Cat'

Entre altres canvis, Xavier Graset moderarà el debat del 3/24 i Helena Garcia Melero se n'anirà a ‘Divendres'

TV3 va fer públic ahir diversos canvis al capdavant d'alguns dels seus programes principals amb vista al nou curs de tardor. Xavi Coral, que des del 2009 s'ha encarregat del magazín de tarda Divendres, serà el presentador de la nova temporada del programa d'actualitat política i social .Cat, que fins ara conduïa Ariadna Oltra, que passarà a copresentar el TN migdia acompanyada de Carles Prats. Ariadna Oltra ha estat al capdavant del .Cat en la seva arrencada aquestes dues darreres temporades. Helena Garcia Melero es farà càrrec de Divendres, juntament amb Espartac Peran, per tractar temes d'actualitat i també l'entreteniment. Per la seva banda, Núria Solé s'ocuparà de la segona franja d'Els matins, després d“haver demostrat la seva versatilitat per afrontar un programa en directe amb gran diversitat de registres”, assenyala un comunicat de la cadena catalana. Lídia Heredia continuarà presentant la primera part del programa amb la tertúlia i l'entrevista matinal.

Una de les noves cares és la incorporació de Xavier Graset, que dirigirà i presentarà el programa de debat al canal 3/24 a partir del setembre. El programa de debat polític s'avançarà una hora, i s'emetrà de 22 h a 23 h, en una franja de màxima audiència. El que fins ara n'era editor i presentador, Agustí Esteve, passarà a ser cap del canal 3/24 per liderar una renovació del canal informatiu, amb nous formats i noves franges per accentuar-ne la personalitat.

Segons explica en una nota TV3, “amb aquest moviment de professionals, la cadena vol impulsar i fer evolucionar diverses franges”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia