Comunicació

‘El crac' de TV3 tornarà

La sèrie El crac ue va significar el retorn de Joel Joan a TV3 després de Porca misèria (2004-2007), tindrà segona temporada. Així ho va confirmar l'actor ahir en el seu compte de Twitter i ho va il·lustrar amb una foto amb el director de la sèrie, Hèctor Claramunt, en què celebraven la renovació de la sèrie. Joel Joan i Hèctor Claramunt es posaran ara a treballar en els guions dels nous episodis. La idea és començar el rodatge l'any vinent amb la previsió d'estrenar la segona temporada d'El crac a finals del 2016 o a principis de l'any següent.

Estrenada el 29 de setembre, El crac va suposar una aposta de ficció arriscada i, en aquest sentit, els seus responsables es van mostrar “contents” pel resultat obtingut en termes d'audiència tradicional –prop de 400.000 espectadors i una quota de pantalla d'un 12,6%– però també per “l'entusiasme” dels seguidors i del seu suport a internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia