Comunicació

TV3 manté per onzè mes consecutiu el lideratge d'audiència a Catalunya amb una quota de pantalla al juliol de l'11,7%

La segueixen Tele5 (11,3%), Antena3 (11,1%), Cuatro (7,3%), La1 (7%) i la Sexta (6,1%)

TV3 ha estat aquest mes de juliol líder d'audiència a Catalunya amb una quota de l'11,7% i es manté en la cadena més vista per onzè mes consecutiu. La segueixen Tele5 (11,3%), Antena3 (11,1%), Cuatro (7,3%), La1 (7%) i la Sexta (6,1%).

Els programes més vistos del mes a TV3 han estat les edicions dels informatius TN Vespre, del 27 de juliol; el TN Migdia del passat 2 de juliol i el TN cap de setmana del 26 juliol, dia en què es va declara l'incendi d'Òdena.

Els segueix entre els més vistos el comiat del dirigent de la CUP David Fernández al programa d'humor Polònia i el darrer capítol de la temporada de la sèrie La Riera. Pel que fa als canals temàtics, el 3/24 ha registrat una quota de l'1,5%, el Super3/33 l'1,4% i el canal Esport3, un 0,8%.

Pel que fa a l'audiència a la web de Televisió de Catalunya, s'han registrat 5,5 milions de reproduccions i una xifra de 1.208.761 visitants. Els informatius, les sèries La Riera, Cites, el programa Els Matins, Polònia, sèries emeses al Super3, l'espai El Temps i l'APM són els programes que han rebut més visites. També entre els vídeos més reproduïts es troben el comiat de la presentadora Núria Solé del TN Migdia, el “túnel” de Vermaelen a Piqué en el primer entrenament de la gira del Barça o el comiat musical de David Fernández, junt amb al seva imitació -encarnada per l'actor Cesc Casanovas-, al Polònia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia