Comunicació

Estudiants i investigadors de la UA editen la primera revista científica en ciències de la salut

“IMPACT Journal” naix com un recurs obert de coneixement i divulgació orientada a la comunitat universitària i científica i a la societat en general

Amb l'objectiu d'impulsar i difondre la recerca que fan alumnes i investigadors novells en ciències de la salut amb criteris de rigor científic, un equip d'estudiants, professionals de la salut i investigadors de la Universitat d'Alacant han dissenyat la revista IMPACT Journal. Es tracta d'una publicació científica multidisciplinària i internacional dedicada a aquesta branca del coneixement.

Un projecte capdavanter concebut per a ser un recurs obert de coneixement i divulgació orientada a la comunitat universitària, científica i a la societat.

És per això que naix com una revista open access, amb accés lliure al contingut íntegre de la publicació. L'equip que promou la iniciativa té previst desenvolupar en el futur recursos educatius com ara metodologies i procediments en l'àmbit de la recerca, com també de l'escriptura i publicació científica.

Per al llançament de la revista, l'equip ha impulsat una campanya de crowfunding, estratègia de finançament col·lectiu dirigit a projectes innovadors que té la capacitat de sensibilitzar la comunitat sobre la importància de donar suport a la creativitat social, cultural o científica.

IMPACT Journal, de caràcter bianual, ja compta amb un nombre molt elevat de publicacions d'experts procedents de l'Escola d'Infermeria de la Universitat de Pennsylvania, Estats Units, primera universitat de referència a escala mundial en l'àrea de la infermeria i relacions internacionals, i altres universitats i entitats multidisciplinàries d'Eslovènia, Portugal, República Txeca i Mèxic. Així mateix, ja disposa de número internacional normalitzat de publicacions seriades (ISSN) i web traduïda a l'espanyol i l'anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia