Comunicació

OCI

Al quiosc el tercer número de la revista ‘Experiències'

Ja és al quiosc el tercer número de la revista Experiències Descobrir. Totes les propostes del tercer exemplar de “la revista de la gent que es mou”, que té una periodicitat semestral, estan pensades per a la temporada de tardor i hivern, i el dossier de portada titulat “Viu la història” està íntegrament dedicat a activitats i propostes que ens conviden a viatjar en el temps i a conèixer el nostre patrimoni històric.

La publicació recull més de 230 propostes i idees, repartides en sis àmbits: natura, aventura, cultura, gastronomia, rural i benestar. A més, hi ha tres reportatges que recullen el testimoni d'una família i dues parelles a les quals se'ls va organitzar sengles caps de setmana farcits d'activitats amb un rerefons històric. Així, la família va viure les experiències a la Segarra, resseguint els castells del Sió; una parella es va atrevir amb propostes més actives a les muntanyes de Prades, on hi ha pintures rupestres, i l'altra parella va gaudir de passejades tranquil·les a la Cerdanya, on van poder visitar diferents búnquers de la Guerra Civil espanyola, entre moltes altres activitats. Aquests tres reportatges integren el dossier central, a banda del qual hi ha un reportatge sobre el Priorat i un munt de propostes que s'hi poden fer en aquesta època de l'any.

A més a més, la revista inclou quinze reportatges destacats d'experiències tan diferents i suggeridores com ara saltar en paracaigudes a Empuriabrava, recórrer els Ports amb rucs catalans, construir coves de neu al Port del Comte, fer una ruta fotogràfica al Montsec d'Estall, acompanyar un tofonaire al Lluçanès, pedalar per la ruta Pirinexus o conèixer els secrets dels vins i els caves del Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia