Comunicació

El comité de RTVV es concentrarà el 9 d'Octubre per exigir la reobertura de l'ens

Els extreballadors se situaran en el lloc on s'instal·lava la unitat mòbil que retransmetia la Processó Cívica

Encoratja a complir “sense excuses ni dilacions” el seu compromís electoral

El comité d'empresa de RTVV ha convocat una concentració el 9 d'Octubre, per a recordar a la ciutadania i als poders públics que, per segon any consecutiu, “ens trobem sense ràdio i televisió pública”. Els extraballadors es concentraran, coincidint amb el pas de la Processó Cívica, en la Plaça de l'Ajuntament, en el lloc on habitualment se situava la unitat mòbil de Canal 9, segons ha indicat en un comunicat el comité d'empresa, que ha emplaçat al Consell a reobrir la societat pública.

Així, amb motiu de la diada, el comité ha aprovat un comunicat “Recuperem el 9 d'Octubre, recuperem RTVV”, en el qual es recorda que el tancament de RTVV “va significar una renúncia explícita i conscient a exercir quotes d'autogovern establides al nostre Estatut d'Autonomia”. També entén que “ha sigut un atac directe contra la nostra llengua que ha esdevingut pràcticament clandestina en els mitjans de comunicació i un pal en les rodes de la vertebració del nostre territori”. El text encoratja al Consell a “desfer les barbaritats socials i laborals del govern del Partit Popular, sense excuses ni dilacions” i a “complir el seu compromís electoral de reobrir RTVV”.

El Comité insta els partits, “a través del diàleg, la negociació i el consens, a fer compatibles el dret dels valencians a una ràdio i televisió públiques amb els drets laborals dels treballadors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia