Comunicació

Ondas a la ficció per web

En la 62a edició, els premis Ondas que atorga Ràdio Barcelona-Cadena Ser han introduït una categoria nova: millor programa o sèrie emès per internet. El primer reconeixement ha estat per a la sèrie El mort viu , un treball de fi de grau dels estudiants de comunicació audiovisual de la UPF Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel, tutoritzada per Jordi Balló i supervisada per cineastes com ara Isaki Lacuesta. Quant a la millor sèrie espanyola de l'any, ha estat El Ministerio del Tiempo, de TVE, per unanimitat del jurat. També s'ha reconegut el repartiment femení de la sèrie d'Antena 3 Vis a vis. Fora de la ficció, s'ha atorgat l'Ondas al millor programa d'entreteniment a Tu cara me suena, de Gestmusic, que Antena 3 emet els divendres. El director de Gestmusic, Tinet Rubira, va valorar el fet que el jurat hagués guardonat el programa en què famosos fan imitacions musicals en la seva quarta temporada.

Las mañanas de Cuatro s'ha endut l'Ondas al millor programa d'actualitat. Iker Jiménez, com a millor presentador, i Ana Blanco, com a millor presentadora. En ràdio, s'ha destacat A vivir que son dos días, de la Cadena Ser, i Carlos Alsina, d'Onda Cero, com a millor presentador. En ràdio musical, el millor presentador ha estat Ángel Carmona, de Radio 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.