Comunicació

Música solidària

La Marató de TV3 posarà a la venda un disc amb vint cançons per lluitar contra la diabetis i l'obesitat el 29 de novembre

El llibre, que ja es pot adquirir, reflecteix la situació dels afectats a través de catorze relats

L'onzè disc de La Marató de TV3, dedicada enguany a la diabetis i a l'obesitat, “és el més emocional”, segons va destacar el seu director, Àngel Lacalle. El disc, que reuneix un total de vint temes, es posarà a la venda el diumenge 29 de novembre amb El Punt Avui al preu de deu euros i amb una tirada de 220.000 còpies. La proposta musical solidària –fer versions en català de cançons d'estils i gèneres diferents, com diferents són els intèrprets– es converteix en un èxit de vendes any rere any. La cançó és sempre una fiblada emocional, i en aquesta onzena edició del disc s'han versionat oldies catalans d'artistes com Raimon, Serrat, Lluís Llach i Sisa.

El disc està encapçalat per Qualsevol nit pot sortir el sol, interpretat per Macaco, i també inclou Ara que tinc vint anys, que és versionat per Oques Grasses. Miquel Abras i Rozalén canten Amor particular. D'altra banda, el cantant veneçolà Carlos Baute s'atreveix amb el català amb la versió d'Et regalo, com també Niña Pastori, que canta en català He oblidat com es viu.

El disc conté també dos èxits actuals, com Fotografia (Photograph, d'Ed Sheeran), interpretada per Caïm Riba, i Tu vas lluitar (Impossible de James Arthur), cantada per Gemma Humet amb l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc). El grup Nyandú també versiona Aquest eclipsi del cor. Una de les novetats de l'edició d'enguany és la incorporació d'una cançó en anglès, All for love, cantada per la família dels Súper3 i els SP3.

Catorze escriptors i set il·lustradors s'han unit per bastir la vuitena edició d'El llibre de La Marató. A més del format en paper i el digital, com a novetat es podrà adquirir en format d'audiollibre, amb la lectura de l'actor i doblador David Espuny. Un dels autors del llibre, el periodista i escriptor Martí Gironell, va destacar el poder “de la paraula escrita i cantada” en les persones afectades per una malaltia perquè les històries permeten “connectar i tenir empatia”. El preu del llibre, que ja es pot adquirir, és de deu euros. Se n'han distribuït 17.000 exemplars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia