Comunicació

Les teles locals posen en marxa el primer ‘reality'

TV Girona, Olot TV i TV Ripollès obren el càsting de ‘Joc d'amfitrions', en què dotze concursants competiran per ser el millor representant del seu municipi

Un bon amfitrió ha de demostrar que domina la història, la geografia i l'anecdotari de la seva vila, però també ha de ser capaç de resoldre qualsevol dubte que els visitants li plantegin. En definitiva, presumir i sentir-se orgullós del seu poble buscant la complicitat de les associacions i entitats locals. És una de les característiques que hauran de demostrar els concursants de Joc d'amfitrions , el primer reality que posen en marxa tretze televisions locals del país en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local i que s'emetrà a finals del mes de juny.

Els aspirants a millor amfitrió de Catalunya, però, hauran de superar càstings territorials que començaran la primera setmana de febrer. Els que hi estiguin interessats s'han d'inscriure abans al web del concurs: www.jocdamfitrions.cat . A Televisió de Girona s'organitzarà el càsting el pròxim dijous 4 de febrer. A la Garrotxa, Olot TV ha convocat el càsting pel dissabte 6 de febrer i Televisió del Ripollès reunirà els aspirants el dimarts 9 de febrer.

LA DATA

04.02.16
és el dia que es farà el càsting a TV Girona. El dissabte 6 es farà a Olot TV i el dimarts 9, a TV Ripollès.

Entreteniment local per a tot el país

L'objectiu de Joc d'amfitrions és donar a conèixer a través de les teles locals la riquesa cultural i patrimonial del país a partir de la procedència dels concursants. Quant a la mecànica, els dotze participants es distribuiran en dos grups de sis persones cadascun. En cada episodi, un concursant fa d'amfitrió al seu municipi, mentre que els altres cinc actuen com a visitants. A cada episodi, l'amfitrió ha de preparar tres activitats a la seva vila. Com a mínim una d'aquestes activitats ha d'implicar la participació activa dels visitants. L'amfitrió ha de saber resoldre qualsevol pregunta i sorprendre'ls. De cada grup de participants, en resulta un finalista escollit pels mateixos concursants. Els dos finalistes competiran en una gran final en què faran d'amfitrions els deu concursants eliminats, que seran també els qui votin per decidir el guanyador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.