Comunicació

Eladio Jareño és el nou director de TVE

El consell d'administració de RTVE ha nomenat el fins ara responsable de l'ens a Catalunya, Eladio Jareño (Barcelona, 1958), nou director de TVE, en substitució de José Ramón Díez, que va cessar del càrrec el 25 de febrer passat. Jareño ha tingut el suport de sis dels nou membres del consell. Jareño exercia des del 2014 com a director de RTVE a Catalunya, on ja havia estat director de TVE i delegat territorial del grup entre el 2003 i el 2004. Eladio Jareño va ser l'artífex del projecte del canal temàtic infantil de RTVE, Clan TV.

Abans d'arribar a RTVE, des del 1996 Jareño havia ocupat el càrrec de director de comunicació de la Delegació del Govern a Catalunya. També va ser cap de comunicació d'Alícia Sánchez-Camacho. En aquest sentit, arran del nomenament de Jareño, el PSOE va acusar ahir el PP de “culminar la colonització política” a RTVE. En les seves primeres declaracions, Jareño es va posar com a fita “reforçar la producció pròpia” i la “sinergia” entre els canals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia