Comunicació

Menció d'honor per al Dia Mundial de la Ràdio celebrat a Lleida

El consell rector de Ràdio Associació de Catalunya i el jurat dels premis que concedeix aquesta entitat han atorgat una menció d'honor al Dia Mundial de la Ràdio a Lleida “per haver aconseguit la complicitat entre emissores públiques i privades, nacionals i locals, a l'hora de reivindicar la ràdio com a mitjà viu, proper i actual”.

El president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena, i diversos directors d'emissores de ràdio amb seu a Lleida van recollir dijous al vespre aquest reconeixement per una activitat que es va fer el passat dia 12 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, amb dotze hores de ràdio. Totes les emissores van participar i van col·laborar en aquesta jornada: RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1, Emun, Alpicat Ràdio i Ràdio Balaguer. Van emetre en directe part de la seva programació des d'una vela habilitada com a estudi mòbil a la plaça de Sant Joan. A més, alumnes del grau de periodisme i comunicació de la Universitat de Lleida també van emetre en directe un programa ideat especialment per a l'ocasió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia