Comunicació

WhatsApp inclourà la paella entre les seves emoticones

Estarà disponible als mòbils en setmanes, el pròxim mes de juny

L'aplicació de telefonia WhatsApp inclourà la paella entre les seues emoticones, segons que ha anunciat Arròs La Fallera a través de les xarxes socials. L'empresa ha dut a terme una campanya amb l'humorista Eugeni Alemany amb el nom “Operació #Paellaemoji”, que ha tingut ressò al País Valencià. Segons l'empresa, el comitè d'Unicode, l'organisme que decideix quines emoticones s'inclouen al WhatsApp, ha aprovat aquest dimecres incloure la paella en les pròximes actualitzacions. L'aprovació no ha estat exempta de polèmica, després que Unicode aprovara un primer disseny que va aixecar fortes crítiques a les xarxes socials per incloure pèsols i xoriç, ingredients que no formen part de la recepta tradicional de la paella. Finalment, l'emoji aprovat ha aconseguit el consens i estarà disponible als mòbils en setmanes, el pròxim mes de juny.

Amb l'etiqueta #habemuspaellaemoji, tant l'empresa com l'humorista Eugeni Alemany han fet l'anunci a través de les xarxes socials. L'aprovació de l'emoticona de la paella ha rebut fins i tot la felicitació per part del compte a Twitter de la Generalitat Valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia